Niekolaas Aanhangwagens

Aanhangwagens

UW AANHANGWAGEN DEALER IN DE REGIO TWENTERAND

Al jaren staat Niekolaas Aanhangwagens & Trailers in heel de regio Twenterand bekend als dé aanhangwagen specialist. Wij zijn officieel dealer van een reeks bekende merken en leveren daarom de beste kwaliteit. En dat altijd tegen een betaalbare prijs! Daarom worden bij ons in Vriezenveen ook alle aanhangwagens van HAPERT aangeboden. Dit sterke merk wordt internationaal geroemd om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien heeft HAPERT binnen het complete assortiment altijd wel een passende aanhanger voor uw specifieke transportdoeleinde. Bent u juist op zoek naar een paardentrailer, motortrailer of speciale autotrailer? Ook dan gaat u eenvoudig naar Niekolaas Aanhangwagens & Trailers in Vriezenveen.

HAPERT AANHANGWAGENS VRIEZENVEEN

Wij verkopen het complete assortiment aanhangers van HAPERT. Het productgamma bestaat uit robuuste open en gesloten modellen, die leverbaar zijn in allerlei soorten, maten en gewichten tot 3500 kg. Zoekt u een aanhanger voor het transporteren van waardevolle materialen en goederen, of voertuigen en machines, of juist voor het vervoer van los gestorte bouwmaterialen en afval? Wat uw transportbehoefte ook mag zijn; HAPERT kan altijd een passende aanhangwagen leveren.

Niekolaas Aanhangwagens & Trailers is het adres voor bedrijven en particulieren uit de wijde omgeving, die op zoek zijn naar een HAPERT aanhangwagen tegen de scherpste prijs. Als Official Dealer zijn we vooral actief in de regio Vriezenveen en in de gemeente Twenterand.

AANHANGERS EN TRAILERS VOOR TIJDELIJK GEBRUIK

Niekolaas Aanhangwagens & Trailers heeft daarnaast ook voortdurend meer dan 40 modellen in de verhuur staan. Onze huuraanhangwagens zijn ideaal voor bedrijven en particulieren uit de regio Twenterand, die snel en goedkoop een aanhanger of trailer willen huren. Wat uw eenmalige of tijdelijke transportvraag ook is; wij hebben op ons terrein in Vriezenveen altijd een geschikte aanhangwagen staan, die u direct kunt meenemen. Bij ons huurt u al vanaf € 3,50 per uur! 

ONDERHOUD VAN UW AANHANGER OF PAARDENTRAILER

Is een onderdeel van uw aanhangwagen of paardentrailer defect? Of is het tijd voor een nieuwe onderhoudsbeurt? Niekolaas Aanhangwagens & Trailers verzorgt ook elke denkbare reparatie en al het nodige onderhoud. In de werkplaats in Vriezenveen worden zelfs uitgebreide BOVAG-onderhoudsbeurten uitgevoerd. Tijdens deze speciale beurt wordt uw aanhanger of trailer uitvoerig onderhouden en op meer dan dan vijftig punten gecontroleerd. De keurmeesters van Niekolaas adviseren altijd om één keer per jaar BOVAG-onderhoud uit te laten voeren. Dit advies geldt voor alle soorten aanhangers en trailers.

Wilt u graag meer weten over onze onderhoudsservice, of wilt u direct een afspraak inplannen met onze werkplaats in Vriezenveen? Neem vandaag nog contact met ons op!