Niekolaas Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN OF PAARDENTRAILER KOPEN?

Natuurlijk wilt u het liefst in een betrouwbare aanhanger of degelijke paardentrailer investeren. Dan zult u bij Niekolaas Aanhangwagens & Trailers in Vriezenveen ongetwijfeld de beste transportoplossing vinden. Wij verkopen de meest toonaangevende merken en staan bovendien bekend om onze voordelige prijzen. Daarom zijn we al vele jaren het adres voor iedereen uit de regio Twenterand, die een kwalitatieve en toch ook aantrekkelijk geprijsde aanhangwagen wil kopen.

VAN EEN BAKWAGEN TOT MAATWERK AANHANGER

Op ons bedrijfsterrein in Vriezenveen staan allerlei soorten aanhangers en trailers te koop. Binnen het complete assortiment vindt u onder andere autoambulances, kippers, plateauwagens, bakwagens en gesloten aanhangwagens van HAPERT en andere bekende merken. Ook kunt u bij ons een op maat gemaakte aanhanger, een scherp geprijsde occasion, of juist een paardentrailer of motortrailer kopen. Kortom: voor ieder transport hebben we een geschikte aanhangwagen of trailer in de verkoop staan.

HAPERT AANHANGERS VOOR REGIO TWENTERAND

Wij zijn officieel dealer van vele merken, waaronder het merk HAPERT Aanhangwagens. Voor dit kwaliteitsmerk zijn we zelfs de enige Official Dealer in de regio Vriezenveen, Twenterand en omstreken. Wilt u graag een robuuste, duurzame aanhangwagen kopen, die dag in en dag uit zijn kracht bewijst? Kies dan een HAPERT! Deze fabrikant bouwt immers de sterkste aanhangers van Europa. 

AANHANGER HUREN IN VRIEZENVEEN

Heeft u een tijdelijke transportklus, of wilt u eenmalig specifieke materialen of goederen vervoeren? Bij ons kunt u ook eenvoudig een aanhanger huren. Niekolaas Aanhangwagens & Trailers beschikt over een groot aanbod in de verhuur. Daarom kunnen we voor elk transport een geschikte huur aanhangwagen aanbieden. Voordat u onze showroom in Vriezenveen verlaat, ontvangt u uitgebreid advies over het gebruik van uw huurmodel en het veilig vervoeren van uw lading. Bovendien huurt u bij Niekolaas Aanhangwagens & Trailers heel voordelig. Het huren van een aanhanger of trailer kan al vanaf € 3,50!

BOVAG-ONDERHOUD BIJ NIEKOLAAS AANHANGWAGENS

Wij zijn ook uw specialist in aanhangwagen onderhoud en reparatie. Onze vakkundige monteurs onderhouden alle soorten aanhangers, paardentrailers en overige trailers. Ook voor een BOVAG-onderhoudsbeurt gaat u eenvoudig naar onze werkplaats in Vriezenveen. Niekolaas Aanhangwagens & Trailers is een BOVAG-Aanhangwagenbedrijf en beschikt dan ook over een gecertificeerde keurmeester, die deze uitgebreide inspectie uitvoert. Kiest u voor BOVAG-onderhoud, dan wordt uw aanhanger of trailer op minstens vijftig punten geïnspecteerd.